2017

 

 

 

25 jaar

 

 

 

Laatste jaar!

Zie verder onze blog

 

Welkom op onze pompoenen Website.

Vanaf 1992 verkochten onze kinderen wat pompoenen en kalebassen uit eigen tuin aan de weg. In het begin heel eenvoudig vanuit een paar kistjes. Dat is daarna uitgegroeid tot wat het nu is, een wat uit de hand gelopen hobby.

Op onze site vind je veel informatie en foto's en kun je ook een berichtje achterlaten of een vraag stellen.

 

In 2006 werkte dochter Klaske een maand lang als vrijwilliger in een weeshuis in Mtwapa in Kenya. Daar ontmoette zij Arianne Dorst en Pasci Princen die in 2007 samen Kebene oprichtten. Vanaf de oprichting was Klaske nauw betrokken bij het project. Zij werkte een aantal keren als vrijwilliger in Kebene Children Home. In 2009 verbleven Maaike en Klaske samen enkele weken in Kenya. En zo leerde ook Maaike het huis en de kinderen beter kennen. In de vakantieperiode bezochten zij met enkele kinderen hun familie in het binnenland. 

 

Vanaf 2007 hebben wij de opbrengst van de verkoop bestemd voor Kebene Children Home in Kenya. Over Kebene kun je hiernaast meer lezen en wanneer je op de link klikt vind je nog veel meer informatie over dit prachtige project.

 

Kebene Children Home

is een kleinschalig project dat de meest hulpbehoevende straat- en weeskinderen opvangt in Ukunda (in de buurt van Mombassa) in Kenia. Op dit moment gaat het om een kleine 50 kinderen. 

Kebene staat voor Ke (Kenya) Be (België) en Ne (Nederland) en laat zien hoe er met weinig middelen grote resultaten worden geboekt die positieve gevolgen hebben. 

Er is veel geld nodig om deze kinderen te geven waar ze recht op hebben! Door de opbrengst van de pompoenenverkoop voor dit doel te bestemmen dragen wij ons steentje bij.

1/9

Meer foto's onder de knop Foto's